4 Aralık 2009 Cuma

Memurlarımız


Ahmet SARGIN: Köyümüzde görev yapmadı sanıyorum. Satılmış Sargın'ın oğludur. Halen Yozgat'ta ikamet etmektedir. Emekli olmuştur. Detaylı bilgi için Tıklayınız


Uğur AKÇADAĞ:  Miktat Akçadağ'ın oğlu, Veli efendinin torunudur. Köyümüz sakinlerindendir. Halen Yozgat'ta ikamet etmekte ve Yozgat'ta görev yapmnaktadır.
Özger AKÇADAĞ : Miktat Akçadağ'ın oğlu, Veli efendinin torunudur. Köyümüz sakinlerindendir. Halen Ankara'da ikamet etmekte ve Yozgat milli eğitim Müdürülüğü'nde Müfettiş olarak görev yapmaktadır. görev yapmaktadır.
Ali İhsan AKÇADAĞ: Miktat Akçadağ'ın oğlu, Veli efendinin torunudur. Köyümüz sakinlerindendir. Halen Yozgat'da ikamet etmekte ve Yerköy Gelirler Müdürlüğü'nde görev yapmaktadır.


Necati SARGIN: Mehmet Sargın'ın oğludur. Uzun yıllar köyümüzde görev yapmıştır. Halen Öğrencileriyle arkadaş ortamında bulunacak kadar yakındır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yozgat'ta ikamet etmekte ve Yozgat Agahefendi İlköğretim okulunda görev yapmaktadır.


Eyüp YARICI: Ali Yarıcı'nın oğlu, Cöbül'ün torunudur. Halen Yozgat Sağlık il müdürlüğünde görev yapmakta ve Yozgat'ta ikamet etmektedir.
 

Aydın TANIŞ: Hakkı Tanış'ın oğludur. İl Halk kütüphnesi Teknisyenlerindendir. Halen Yozgat'ta ikamet etmektedir. (Görev başlangıcı Türk telekom olmakla birlikte, Özelleştirme nedeniyle kurum değiştirmiştir.)
 
Aytekin TANIŞ: Aydın TANIŞ'ın kardeşidir. Özel Harekat Polisi olarak değişik zamanlarda,değişik yerlerde yerlerde görev yapmaktadır. Halen Ankara'da ikamet etmektedir. (Silah altında görev yapmaktadır. Allah korusun)
Harun CANSEVER :Yaşar cansever'in oğludur. Halen Binbaşı olarak TSK' da değişik zamanlarda, değişik yerlerde görev yapmaktadır. Halen Çanakkale'de ikamet etmektedir. (Silah altında görev yapmaktadır. Allah Korusun)

Savaş CANSEVER: Yaşar Cansever'in Oğlu, Mehmet Cansever'in torunudur. Halen Yozgat'ta ikamet etmekte ve Yozgat'ta Fizik Öğretmeni olarak görev yapmaktadır


Selim TANIŞ: Mustafa Tanış'ın oğlu, Hot Osman'ın torunudur. Halen Yozgat Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda görev yapmaktadır.


Serkan TANIŞ: Selim Tanış'ın kardeşidir. Halen Yozgat'ta ikamet etmekte ve Atatürk İlköğretim Okulunda görev yapmaktadır.


Osman TANIŞ: Serkan Tanış'ın kardeşidir. Halen Ağrı Doğubeyazıt'da görev yapmaktadır.
 
Kaya CANSEVER: Gümrük memuru olrak değişik yerlerde çalışmıştır. Şu an emeklidir. Halen Ankara'd ikamet etmektedir



Ceylan SARGIN: Necati SARGIN'ın kızıdır. 2009 yılında ataması yapılmış olup, halen ilk görev yeri olan KARS/SELİM/Bölükbaş köyünde ingilizge öğretmeni olarak görev yapmaktadır.


Cahit ESER: Elazğ'lıdır. Köyümüzde kısa bir dönem görev yapmış, sonra Bişek köyüne atanmıştır. Halen Elazığ'da ikamet etmekte ve orda görev yapmaktadır.

Ali Murtaza BAŞARAN : Sivas'lıdır. 1998-2003 yılları arasında köyümüzde görev yapmıştır. Halen Yozgat'ta ikamet etmekte ve Yozgat'ta görev yapmaktadır


Veli AKÇADAĞ : Miktat Akçadağ'ın oğlu, Veli efendinin torunudur. Köyümüz sakinlerindendir. Halen Yozgat'ta ikamet etmekte ve Yozgat'ta görev yapmnaktadır.


Nurten Öğretmen: Topaç Köyündendi.  (Baltasarılar köyüne atandığında Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Allah rahmet eylesin)
Mahir Öğretmen. Halen İstanbu'da ikamet etmektedir.
Salih TÜRKÜLER: Van ilindendir. Halen Ankarada ikamet etmektedir.
Mustafa Öğretmen
Ümran Öğretmen
Züleyha Öğretmen

Not: Yeni bilgilere ulaştıkca sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

1 yorum:

  1. Öncelikle köyümüze ait böyle bir internet sitesinin olması beni memnun etti. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Daha çok bilgi paylaşımında hep beraber bulunabilirsek daha güzel olacağından eminim...

    YanıtlaSil

Yazdıklarınız size yakışanlardır

Ferhat Sargın’ın düğününden kareler.